Del siden

Dampmaskine i Kupfermüle

Himmelbjerget

Sønderjysk kagebord - der skal mindst være 14 forskellige slags kager på det sønderjyske kaffebord. Og de 14 slags kager skal være fordelt med syv bløde kager og syv hårde kager.

Hotel Himmelbjerget

Tur til Søhøjlandet med stegt flæsk

Onsdag den 19. juni 2024


Der er afgang fra Midtdjurs hallen kl.08.30

Når alle er kommet i bussen, kører vi mod Hadsten, forbi Frijsenborg til Hammel. Herfra kører vi gennem Gjern Bakker til Grauballe. Herfra kører vi mod Silkeborg og tager den gamle vej til Pårup, fortsætter gennem Gludsted og Hjøllund Plantage til Cafeteria Kroen, hvor vi får stegt flæsk og fromage. Efter middagen kører vi til Vrads station, her vi kører med motortoget til Bryrup station. Efter turen er vi blevet kaffetørstige, derfor kører vi mod Them og GL. Ry, videre til hotel Himmelbjerget hvor kaffe ½ bolle samt lagkage venter. Vi kører hjem over Ry og Låsby, Galten og Skovby. 

                                                                             Inkl. I prisen Bus, Kaffe og rundstykker, 2-retters middag, togtur, kaffe ½ bolle og lagkage Drikkevarer for egen regning

Som medlem af pensionistforeningen koster denne tur kun kr. 350.-


Der er 52 pladser og først til mølleSønderjysk for begyndere

Veteranbanen Bryrup - Vrads

Kupfermüle

Veteranbanen

Tilmelding til Sven-Erik Pedersen 21 44 89 71

Alle arrangementer betales efter tilmelding på konto 7301-1091847 eller på mobilpay nr. 895160 (skriv hvilket arrangement der betales til)  

Tilmelding er først gyldig når beløbet er betalt.

Efter betalingen vil i modtage en SMS som kvittering.